Taxisjåfør Richard Sletterød (f.v.), daglig leder i Falk Linn Fagerberg og daglig leder i Horten Taxi Erik Horn har 20 gratisplasser til Falk-supportere til onsdagens kamp i Drammenshallen

Falk-sponsor Horten Taxi frakter 20 Falk-supportere til seriestarten.

– I forbindelse med seriestarten frakter vi laget i en maxitaxi fra Peppes Pizza hvor gutta lader opp med mat og drikke. I tillegg kjører vi flere sponsorer inn i vanlige taxier, og i de har vi plass til 20 personer til. Så da tenkte vi at det helt sikkert var noen supportere som hadde lyst på gratis skyss tur-retur Holtanhallen og Drammenshallen, sier daglig leder i Horten Taxi, Erik Horn.

– Dette er et påfunn vi synes er veldig fint, og vi er veldig stolt over å ha en samarbeidspartner som stiller opp på denne måten for både klubben og supporterne, sier Linn Fagerberg, som legger til at de 20 som får plass i taxiene må løse billetter til kampen på vanlig måte, de kan man kjøpe her

– Men, taxisjåførene har vi skaffet billetter til, sier hun.

Selv om det er taxi-selskapet som kjører, er det Falk som står for organiseringen av skyssen, så for de som vil være med er det bare å sende mail til linn.fagerberg@falk-handball.no. Oppmøte blir på Holtan Ungdomsskole, hvor det er gratis parkering, kl. 16.30.

Erik Horn ser ikke bort ifra at dette stuntet kan gjentas.

– Blir dette en suksess, så gjør vi det gjerne en gang til når Falk spiller borte mot Runar 21. oktober. Vi synes det er gøy å bidra rundt Falk, og vi vil gjerne gjøre noe bra som dette. Det er veldig hyggelig å ha et elitelag i byen, sier Horn.