Falk arrangerte kick off på vektergården og presenterte årets spillerstall

Årets lag er en «sulten» gjeng med mange muligheter, sier kaptein Marius Kleiven

– I dag er vi her for å presenterte laget, minne folk på den første hjemmekampen på søndag og for å lansere den nye appen til Falk, forteller avtroppende daglig leder Linn Fagerberg når vi snakker med henne på Vektergården.

Rundt henne er det livlig med folk som vil hilse på eliteseriespillerne og prøve de ulike aktivitetene på stedet. Både store og små prøver seg som håndballspillere foran et oppsatt mål, og maskotene er også på plass.

– Gutta spilte en kanonkamp i Drammen på onsdag, som bare skilte to mål fra seier. Der fikk de testet formen, og viste at de virkelig er i kanonform. Vi har noen nye med på laget i år, som er tatt imot og inkludert på en super måte. Vi er jo en stor familie, som også vises her i dag hvor barna er med. Akkurat sånn skal det være, sier Linn og smiler.

Ny markedsføring

I forbindelse med seriestart lanserer Falk en ny app som skal digitalisere promotering og billettkjøp. Som hjelp har de også fått med seg tre elever fra Horten videregående, som skal lære mer om markedsføring ved å samarbeide med Falk.

– Vi har markedsføring og ledelse som valgfag på skolen, og har kommet i kontakt med Falk via læreren vår som kjenner Linn. Vi skal jobbe med markedsføring på sosiale medier og drive undersøkelser og lære om sponsorer, forteller Maiken Corneliussen Eriksen.

Adele Landro synes det er gøy å få en litt annerledes skolehverdag og å lære i praksis.

– Godt samhold

Marius Kleiven fra Gausdal ved Lillehammer er ny kaptein av året. En stilling han ser fram til.

– Det blir veldig gøy, og det er en kul gjeng å være kaptein for. Laget har godt samhold og et felles ønske om å kjempe. Det var godt å komme i gang med kampen i Drammen på onsdag, og nå gleder vi oss til hjemmekamp i morgen.

Trener Johnny Jensen tror det blir en spennende sesong.

– Laget ser bra ut på trening, og jeg er spent på de neste kampene. Det lovet godt at vi var så nære en seier mot et av topplagene. Målet vårt er å gjøre det bra i et sluttspill, hvor vi kan kjempe midt i tabellen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lobben og Stussen er selvsagt klare for en ny sesong som maskotter!

Det var populært å få kaste ball i mål, og Henrik fikk litt ekstra trening før kampen mot Elverum

 

Johnny presenterte laget med stødig hånd og humor

(Artikkelen er skrevet av Ylva Storhaug-Paalgard, og publisert i Gjengangeren 8. september 2018)